Lukujärjestystä laatimassa

Tulee mieleen muistoja opiskeluajalta, kun IFLA-lukujärjestystä laadin. Kuinka paljon tunteja ottaisin, jättäisinkö väliin hyppytunteja? Olen käynyt muutamassa kansainvälisessä konferenssissa ja tiedän, että päivät ovat yleensä pitkiä. Mutta nyt ollaan toisenlaisessa ympäristössä: tuttu maa, tuttu kaupunki ja valtavasti osanottajia. Ensimmäistä kertaa tämmöisessä megatapahtumassa.

Voihan sitä poimia muutamia mielenkiintoisia aiheita kalenteriinsa ja vaihtaa toiseen paikkaan, jos aihe ei olekaan kiinnostava. Valinnanvaraa näyttää olevan. Entäs kaikki näyttelyt ja posterit? Kai niitäkin olisi mukava katsella. Ja pääkaupunkiseudun kirjastot! Vaikka varsinaiseen kirjastoesittelyyn ei osallistuisikaan, voihan sitä käydä omin päin tutustumassa vaikkapa Arabianrantaan. Kun on se ilmainen kyytilippukin.

Eikä pidä unohtaa kollegoiden tapaamisia, luulisi tuolla tuttuja tulevan vastaan. Ja uusia tuttavuuksia olisi kiva solmia. Siis pitää varata riittävästi aikaa sosiaaliselle elämälle eli lounas- ja kahvitauoille, yleensä niiden aikana kuulee tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat uutiset 🙂

Onneksi kesäloma on jo ihan ovella ja IFLAn jälkeen lomailen vielä pari viikkoa. Sitten on hyvä sulatella infoähkyä marja- ja sienimetsässä tai mökillä halkohommissa ennen työkiireiden alkamista.

Mainokset
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s