Mitäs me IFLAajat

Täälläkin keltanokka jännittyneenä odottelee mitä tuleman pitää. Minä en ole pelkästään rookie IFLAn suhteen vaan yleensäkin konferenssien suhteen. Mutta ei liene parempaa tapaa aloittaa kuin suoraan huipulta, kirjastoalan olympialaisista! Muuten erilaiset massatapahtumat ovat toki tuttuja. Uskon ja toivon, että IFLAssa näkyvyys ja kuuluvuus ovat parempia kuin esimerkiksi Thamesilla kuningatar Elisabetin vallassaolon 60-vuotisjuhlien aikaan.

Olisipa vain olemassa jokin IFLA for dummies-opus, joka opastaisi havainnollisesti tapahtuman saloihin. Blogging for dummies-opushan meiltä löytyy e-muodossa kokoelmista (https://josku.linneanet.fi/vwebv/searchBasic?sk=fi_FI). Muilta osin varsinkin henkinen valmistautuminen on sujunut hyvin, toivottavasti ei vain ylikuntoa pukkaa päälle. Odotan innolla sitä, että pääsen aistimaan kansainvälistä tunnelmaa ja uskon, että luvassa on monia mukavia ja mielenkiintoisia hetkiä.

Tulee varmasti olemaan vaikeaa päättää, mitä mennä kuuntelemaan ja katselemaan milloinkin (vaikka lukujärjestyksen olisi itselleen laatinutkin). Viikon jälkeen pää on varmasti pyörällä ja kompassi hukassa. Onneksi niskat ovat kuitenkin kunnossa ja eilisen hopean innoittamana ei voi muuta kuin todeta että: Navigare necesse est, vivere non est necesse.

Mainokset
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s