Ryöpsähdys valmistautumisviidakosta

Monilla näyttää olevan jo se onnellinen tilanne, että oma IFLA-lukkari on jo valmiina kauniissa paketissa odottamassa Messukeskuksen ovien ovautumista. Minä en kuulu heihin. Hiljattain kesälomalta palanneena surraan IFLAn suomenkielisillä ja virallisilla englanninkielisillä sivuilla ja opiskelen mitä kaikkea onkaan tarjolla – ja tarjolla on paljon!

Toki olen lukujärjestykseni laatimisen aloittanut iPLANNERilla, mutta sillä en vielä osaa pitkälle pötkiä. IPLANNER-sessiokalenterin lisäksi ihan muualla on tiedot sessioiden tarkemmista sisällöistä, postereista ja niiden esittelyajankohdista,  Replay Theater -esityksistä, iltaohjelmien ajoista ja paikoista. Ja kun jonkin tiedon löydän, ja haluan palata siihen myöhemmin uudelleen, ei enää muistakaan missä ao. tieto oli… aarghh! Ja tämä ei ole kritiikkiä IFLA-sivuja kohtaan, vaan yksinkertaisesti kuvaa sitä miten paljon konferenssissa on sisältöä.

Jos joku on löytänyt kikkaseiskan tai edes -kuutosen, millä hallita tarjonnan ja sivujen jäsentämistä omaan pääkoppaan niin vinkkejä otetaan vastaan. Mutta se hyvä puoli tässä kyllä on, että IFLAn sivustot tulevat pakostakin tutuiksi, ja esille tulee monta sellaista hyödyllistä/mielenkiintoista asiaa jota ei ole osannut etsiäkään. Viimeisimpänä löysin virallisen ohjelman ulkopuolisen tapahtumakalenterin osoitteesta www.libraries.fi/ifla2012activities.

Mainokset

Tietoja kaarinamerilainen

Tietoasiantuntija (e-aineistot) Itä-Suomen yliopiston kirjasto, Verkkoresurssipalvelut
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s