IFLAsta tulon jälkeen

Olin paikalla tiistaista torstaihin, tuli kuunnelluksi kokonaan tai osittain 12 sessiota, ja oli hienoa tuntea olevansa ’maailmalla’.
Kiitos Teille, jotka mahdollistitte pääsyn kongressiin, ja kiitos käytännön järjestelyt hoitaneille.
En aio referoida esityksiä ja puheita, paremmin niistä saa tietoa Iflan sivuilta. Kuuntelin ennalta valitsemiani sessioita, ja melkein pysyin aikataulussani. Torstain sessio bibliografioista nyt ja tulevaisuudessa oli vaikuttava, myös hyvien puhujien ansiosta. Ja liekö englannin kuuntelukin jo tuntunut helpommalta, ei se kyllä kotikielestä käynyt, oli yllättävän väsyttävää.
Kokous näkyi Helsingin katukuvassa, mutta näkyikö tiedotusvälineissä? En ole huomannut lehtikirjoituksia tai uutisinfoa, toivottavasti kuitenkin jotain on kirjoitettu, kirjastoalan ammattilaisten osaamista käyttää sentään hyväkseen suuri osa väestöstä eri puolilla maailmaa.
Messukeskuskin tuli nähdyksi ensimmäistä kertaa, valtava rakennus, ja ilmeisesti muunneltavissa moneen menoon. Helppo sinne oli osata jopa ensikertalaisen, ja seutulippu kaikille osallistujille oli hieno apu.
Paluumatka junalla oli kokemus sinänsä, kiitos samassa vaunussa kulkeneille!
En ole ihan ensimmäisenä hinkumassa lentolippua Singaporeen ensi vuonna, mutta tämä kokous oli todella vaikuttava, edes kerran työuran aikana koettavaksi.

Mainokset
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s