Viikko IFLAsta

Nyt on kulunut tasan viikko IFLA-reissusta, sillä olin konferenssissa sunnuntaista tiistaihin. Jäi vähän harmittamaan, etten ollut torstaihin saakka, sillä niin mielenkiintoisia nuo kolme päivää olivat. Voin yhtyä erään luennoitsijan sanoihin: ”Tämä on parhaiten järjestetty konferenssi johon olen koskaan osallistunut”!

Mitäpä jäi mieleen? Avajaiset, valtava määrä kirjastolaisia ympäri maapalloa, laulu, soitto, puheet, juhlan tuntu. Päivien suola olivat aamuiset Plenary Sessionit, erityisesti Peter von Baghin esitys suomalaisuuden kuvauksineen.

Oli myös hauskaa piipahtaa sessioissa, joiden asiasisällöstä ei juurikaan mitään ymmärtänyt, kuunnella kiinalaisten englantia tai englantia kotikielenään puhuvia, katsella eri kulttuureista tulleita kuulijoita.

Vaikka konferenssiin osallistui niin paljon väkeä, tungoksen tuntua ei ollut juuri missään ja omankin kirjaston kolleegoja tapasi tuon tuosta. Ja pääsinpä rapsuttamaan tätä televisiossakin esiintynyttä kirjastokoira Börjeä. Ennen kotimatkaa aikaa jäi sen verran, että kerkisin vielä Ateneumiin Sjerfbeckiä ihastelemaan.

Toivottavasti vielä vuodenkin päästä mainiossa IFLA-repussa on eväitä matkan varrelle.

Mainokset
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s