To be continued – mitä posteriesittelyn jälkeen? Kuinka projektimme jatkuu?

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Posterimme herätti paljon kiinnostusta. Vierailijoita sekä kotimaasta että ulkomailta kävi posteriimme tutustumassa molempina esittelypäivinä runsaasti ja olimme siitä iloisesti yllättyneitä.

Olimme ennakkoon valmistautuneet ja varautuneet mahdollisesti esitettäviin kysymyksiin ja kommentteihin. Kysymyksiä tulikin lukuisia mm. oltiin kiinnostuneita miksi olemme lähteneet tekemään eettisiä teesejä ja mikä niiden tarkoitus on.

Ja jatkokysymyksiä seurasi, varsinkin toisena esittelypäivänä: miten onnistuimme tiivistämään alkutilanteessa olevat 11 teesiä neljään, miten kirjastojen yhdistyminen onnistui, poikkesivatko eri kirjastojen toiminnot paljonkin toisistaan ennen yhdistymistä – kuinka onnistuimme saamaan toiminnot yhdenmukaisiksi? Hämmentäviä kysymyksiä tuli myös omilta kollegoiltamme: Onko teesit tarkoitettu ainoastaan face-to-face asiakaspalvelijoille, vai myös esim. opetushenkilökunnalle vai koko henkilökunnalle? Millaiset odotukset meillä on, miten ne vaikuttavat asiakaspalvelumme laatuun? Miksi theses, miksei codes?

Entäpä nyt, missä vaiheessa olemme? Miten seuraamme teesien toteutumista ja niihin sitoutumista? Eettiset teesit ovat olleet jo kotisivulla kesäkuusta lähtien. IFLAn aikana posteriesitys oli kirjaston infonäytöillä. Kangasposterit ripustetaan kampuskirjastojen asiakastiloihin. Kirjaston kotisivulla ajankohtaisessa on syyskuun palveluvinkkinä eettiset teesit. Lisäksi jaamme asiakkaille eettisiä teesejä suomeksi ja englanniksi kirjanmerkkeinä. Tulossa on kirjaston henkilökunnalle kysely syksyn aikana, joten projektimme jatkuu…

 Marjut, Mia, Liisa & Tupu

Mainokset
Kategoria(t): Itä-Suomen yliopiston kirjasto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s